Welke producten heb ik nodig voor mijn haar?

Hoeveel producten heeft u in de kast staan die het toch niet helemaal waren na aankoop?

Doet het product van de drogist echt wat u wilt? 

Laat mijn u helpen om de producten te adviseren die precies bij u passen!

Waar de één last heeft van hoofdroos kan de ander last hebben van haaruitval. Maar er zijn ook mannen en vrouwen die geen problemen met de hoofdhuid hebben maar die vooral opzoek zijn naar een product die hun haar meer stevigheid geeft bij het stylen. De ander zoek producten om een mooiere krultekening te krijgen en de anders wil juist zijn haar kunnen stylen zonder het haar te beschadigen.

Als ik zelf aan het zoeken ben naar een product voor mijn huid die erg droog is, kom ik op site’s terecht waar 100 producten van 10 verschillende merken van duur tot heel goedkoop staan en als ik dan op drogen huid druk krijg ik er nog 30 te zien maar allemaal net een beetje anders. Dit gebeurd ook bij haarproducten waardoor veel mensen de verkeerde producten gebruiken en de hoop op een beter resultaat uit het oog verliezen. Hierom ben ik deze webshop gestart om iedereen een advies te geven over producten en zo iedereen de juiste keuze te laten maken.

Omdat iedereen anders is en een andere wensen heeft zal ik meerdere dingen vragen. Dit doe ik graag via de whatsapp zodat ik kan antwoorden wanneer ik de tijd heb . Dit gaat van verzorging tot styling het totale plaatje dat u nodig heeft met een duidelijke uitleg en een passend advies. 

 

Doordat ik ook een salon te draaien heb en niet iedereen persoonlijk aan de telefoon kan helpen vraag ik u om hieronder duidelijk de vragen te beantwoorden zodat ik u zo snel mogelijk het advies kan geven wat voor u het beste is. 

Locatie

Wakkerendijk 72a
3755 DK Eemnes

Contact

06-154 97 887
info@geknipbymariska.nl

Openingstijden

09:00 – 21:00 uur

W  09:00 – 21:00 uur

V  09:00 – 18:00 uur

Zat & Zon  Gesloten