Over mij

Door mijn jaren ervaring in haar en hoofdhuid, wil ik u graag helpen met het juiste kapsel en verzorgingsproducten.

Ik ben Mariska van ‘t Klooster, samenwonend met René en onze kinderen Tim en Laura, in Eemnes. Sinds september 2016 ben ik in het bezit van een eigen kapsalon. Waar ik elke dag met heel veel plezier m’n vak uitoefen.

Als jong meisje was al duidelijk dat het kappersvak het voor mij was!
Vanaf m’n tiende ging ik al vaak met mijn moeder mee naar de kapper. Ik kon dan uren in de wachtkamer wachten en bekijken wat er gebeurde als mijn moeder gekleurd en geknipt werd. Toen ik op
13-jarige leeftijd naar de middelbare school ging en ik een vakrichting mocht kiezen, was de keuze verzorging snel gemaakt. Uren heb ik geoefend op een oefenhoofd om zo snel mogelijk mijn buurvrouw en oma in te kunnen draaien met watergolfrollers.

Op naar de kappersopleiding!
Op mijn 17e ben ik begonnen bij de SBBO in Leusden. Ik heb daar de opleiding kapper via BBL gedaan. Naar school en werken in een kapsalon was ik volledig in mijn element. In de tijd dat ik op school zat werkte ik bij een exclusieve salon waar de kneepjes van het vak goed werden bijgebracht.

Toe aan een nieuwe uitdaging!
Na mijn opleiding was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik zag in de krant een advertentie van een haarwerkbedrijf die een fulltime kapster zocht. Ik ben gaan bellen en op gesprek geweest. Dit is wat ik graag wilde doen, mensen helpen en gelukkig maken met haar. Wat een ervaring heb ik daar opgedaan. Door bij dat bedrijf te werken heb ik het vak echt mogen leren en heb ik veel geleerd over hoofdhuid en haar problemen. Ik ben haar en hoofdhuid nog meer gaan waarderen.

Mijn grote droom
Ik kom uit een ondernemend gezin, mijn ouders zijn hard werkende mensen en ik heb twee lieve broers die al jong zijn gaan ondernemen. Dat wilde ik ook! Toen ik in 2016 dan ook de deuren van mijn kapsalon opende kwam mijn droom dan ook in werkelijkheid uit. Mijn eigen bedrijf opbouwen dat is wat ik altijd al wilde. Door mijn jaren ervaring in mooie salons weet ik precies wat ik wil. Advies geven wat iedereen verdiend.

Mijn missie

Mijn missie is om u het advies te geven wat u verdiend. Door duidelijkheid en informatie te geven kan ik meer voor u betekenen en geef ik u de mogelijkheden om meer van u eigen haar en hoofdhuid te gaan houden.