De kapsalon

Geknipt by Mariska is een moderne kapsalon in de kleine stad Eemnes. Gevestigd op een schitterende locatie, een herenhuis aan de Wakkerendijk. Er is voldoende gratis parkeerruimte naast de deur.

De klant staat bij mijn op nummer één

Door de persoonlijkheid in mijn salon weet ik ook precies wie u bent en wat ik de laatste keer bij u als behandeling hebben gedaan zodat wij samen kunnen streven naar haar waar u blij van wordt.

Mooie producten

De werkzaamheden die ik verricht gaan verder dan alleen knippen en kleuren, door de zachte kleurstoffen en de verzorgen de producten van KEUNE heb ik alles in handen u te laten stralen.

Geknipt by mariska is een bedrijf waar verzorging en behoud van gezond haar op nummer één staat. De shampoos en verzorgingsproducten zijn allemaal voorzien van beschermende en verzorgende  bestanddelen. Ook heb ik een groot assortiment styling. De styling producten variëren van ‘extra holt’ tot ‘ultra holt’ maar alle producten laten u haar lekker bewegen.

Helemaal voor u zelf

Geknipt by mariska is salon waar ik een fijne sfeer creëer en waar u in alle rust een moment voor uzelf kunt genieten.

Afspreken wanneer u het uitkomt!

Wilt u een afspraak maken dan maken ik gebruik van een online boeking programma. Op deze pagina staan alle behandelingen inclusief prijzen voor u uitgewerkt. Met een paar drukken op de knop kunt u uw ideale tijdstip reserveren. Op een moment dat het voor u het beste uitkomt. Is uw dag niet meer beschikbaar dat u graag langs wilt komen. Dan kunt u even bellen met telefoonnummer: 06-15497887 en we kijken dan samen in de agenda voor een moment voor u.

Advies

Als u voor de eerste keer bij mijn komt zullen we dan ook tijd nemen om u haar te bekijken en u het juiste advies geven.

 

Locatie

Wakkerendijk 72a
3755 DD Eemnes

Contact

06-154 97 887
info@gekniptbymariska.nl

Openingstijden

09:00 – 21:00 uur

W 09:00 – 21:00 uur

V  09:00 – 18:00 uur

Zat & Zon  Gesloten