Droge hoofdhuid, jeuk en witte schilfers!

Ik zou zo graag me zwarte jurkje aan willen!

Volgende week heb ik een feest me vriendin Laura ze wordt 40. Naar een lange tijd ben ik wel weer eens toe aan een feestje. Twee weken geleden heb ik een heel mooi zwart jurkje gekocht in de uitverkoop die ik heel graag aan zou willen doen. Maar sinds een aantal maanden heb ik een probleem met me hoofdhuid de hele dag heb ik jeuk op mijn hoofd en heb ik witte schilfers op me schouders. Donkere kleding doe ik sinds die tijd niet meer aan. Ik ben meteen naar de drogist gegaan om een anti roos shampoo te halen na het wassen van me haar lijkt het even weg maar naar een aantal uur voelt mijn hoofdhuid weer strak en gespannen aan en begint het weer te kriebelen.

Diep in mijn hart doet dit heel veel pijn!

Op kantoor wordt er vaak lacherig over gedaan en wordt er vaak gevraagd of ik last heb van luizen. Met een kleur van schaamte op me wangen probeert ik het weg te lachen. Maar diep in mijn hart doet dit heel veel pijn.

Tegenwoordig heb ik mijn haar alleen maar in een staart!

Het feest is zaterdagavond ik zou heel graag mijn haar willen laten opsteken bij de kapper zodat ik zo weinig mogelijk met mijn handen door me haar. Tegenwoordig heb ik mijn haar alleen maar in een staart  dan heb ik  het minste last heb van schilfers op mijn schouders. Als ik nou zo laat mogelijk naar de kapper ga dat zijn de schilfers die avond nog wel weg. Ik bel de kapper op maar helaas heeft de kapper alleen in de ochtend nog een plekje. De kapper vraagt of ik me haar ook gewassen wil hebben snel zeg ik dat ik dat zelf wel doe.

De schilfers zijn nu in iedergeval weg!

De zaterdag is aangebroken Laura feestje is vanavond voor de zekerheid heb ik gisteravond mijn haar ook al gewassen en net voor dat ik me afspraak heb was ik het nog een keer. De schilfers zijn in ieder geval nu wel weg. Bij de kapper aangekomen hoop ik niet dat de kapper het ziet en in een volle zaak over mijn hoofdhuid begint. Wat moeten die mensen dan wel niet denken dat ik me haar niet goed was. Ik was het elke dag met anti-roos shampoo en nog lukt het me niet om er vanaf te komen.  De kapper steekt  me haar op helemaal zo als ik dat heb gevraagd. Met een enorme zelfvertrouwen en opgeheven hoofd loopt ik naar huis die middag heb ik niet veel meer gedaan veels te bang dat me haar uitzakt.

Me hele schouders liggen vol! 

Het feest begint om acht uur maar ik besluit om zes uur vast te beginnen met me make-up en trek me nieuwe zwarte jurkje aan. Om half acht ben ik klaar nog even wachten en dan kan ik gaan. Op de fiets vertrek ik naar het feest. Eenmaal binnen gekomen kijk in om me heen heel veel vrienden zijn er al. Naar een tijdje bijpraten moet ik naar het toilet. Als ik het toilet uitkom kijk ik in de spiegel achter de spiegel brand een blacklight lamp. Er gaat een enorme schok door me heel me hele schouders liggen vol met witte schilfers die nog extra versterkt wordt door het licht. In paniek sniek ik naar buiten. Huilend fiets ik naar huis!

Dit kan zo niet langer! 

Dit kan zo niet langer die avond nog begin ik op internet te zoeken naar een oplossing. Waar kan ik terecht zonder dat iemand het weet en waar vind iemand die snapt wat ik heb en weet wat ik er aan moet doen. Al snel komt ik op www.gekniptbymariska.nl terecht een kapsalon in Eemnes. Mariska heeft op haar site een stappenplan staan die ik invul waar al snel uitkomt dat ik een droge hoofdhuid heb met droge schilfers. Ook staat er dat anti-roos shampoo vaak erg aggresief voor de hoofdhuid is en vaak de hoofdhuid juist meer uitdroogt. Waarom heb ik nier eerder gezocht naar de juiste producten en waarom  waarom… Die avond bestel ik nog een set producten SCALP TREATMENT KIT (DROGE HOOFDHUID). Ik krijg een mail dat me pakketje de volgende dag geleverd wordt.

Stap voor stap behandelingsplan! 

Ik het pakket zitten drie producten, daarbij zit er een hele mooie brief met een stap voor stap behandelings plan zodat ik zo snel mogelijk weer kan genieten van een hoofdhuid zonder hoofdroos. Sávond ga ik meteen aan de slag de eerste 2 stappen kan ik doen voor dat ik onder de douche stap dat scheelt heel veel tijd onder de douche. In het stappen plan staat heel duidelijk wat ik moet doen. Als ik de behandeling heb uitgevoerd voelt mijn hoofdhuid heerlijk aan. Ik gebruikte nooit een conditioner maar dit is juist heel belangrijk om de PH waarde van de hoofdhuid weer te verlagen zodat de haarschubben en de huid weer afsluit zodat het vocht wat ik net heb toe gevoegd ook blijft. Door de duidelijke uitleg begin ik er heel veel vertrouwen in te krijgen.

In de uitleg staat 2 weken dagelijks wassen! 

Ook verteld Mariska dat het belangrijk is de eerste veertien dagen het haar elke dag te wassen zodat de hoofdhuid optimaal kan herstellen na drie dagen gewassen te hebben met de producten merk ik dat het werkt ik heb geen roos meer maar in de uitleg stond heel duidelijk twee weken de producten dagelijks te gebruiken.

En vooral weg met witte schilfers! 

Ik ben zo gelukkig dat ik geen witte schilfers meer heb en dat de jeuk helemaal weg is. De zelfde week ben ik nog naar de kapper gegaan om me haar in een leuk vlot model ik knippen waarna ik maanden met een strakke staart heb gelopen ben ik toe aan een nieuw kapsel. Wat vooral los kan hangen weg met die staart en weg met de onzekerheid. En vooral weg met witte schilfers!!!!!!!!!! Tot de dag van vandaag draag ik graag met zwarte jurkje. En ga ik vaak als laatste naar huis op een leuk feestje.

 

Openingstijden         

maandag 09.00 tot 21.00 uur 

dinsdag 09.00 tot 15.00 uur

woensdag gesloten

donderdag 09.00 tot 21.00 uur

vrijdag 09.00 tot 15.00 uur 

zaterdag & zondag gesloten

Contact

Geknipt by Mariska
Mariska van ‘t Klooster


Wakkerendijk 72a

3755 DD Eemnes
T 035-2080133
info@gekniptbymariska.nl
Kvk nr. 32144038

 

Volg me op Facebook voor het laatste nieuws!