persoonlijk advies 

Herkend u dit u staat bij drogist!

U staat bij het rek in de winkel en u kijkt naar de shampoo’s. De keuze is reuze maar welke heb ik nodig dat is het eerste wat er door u hoofd gaat. De mooiste teksten op de flesjes van perfecte krul tot volume shampoo.

Waarom zijn veel verzorgings producten daar zo goedkoop!

De producten van een drogist zijn vaak in de aanbieding dit wilt eigenlijk zeggen normaal betaald u te veel. De producten bij de drogist bestaan  vaak voor de helft uit aqua en dan word er SLS oftewel sodium laureth sulfate toegevoegd. Dit is een zout die voor het schuim zorgt maar ook u haar en hoofdhuis onnodig uitdroogd. Denk maar eens aan de schuimkoppen op de zee als het erg waait. Dan hebben we nog 1/4 van de fles te vullen. We moeten het haar natuurlijk wel lekker soepel houden dus silicone kan niet ontbreken. Dit zijn bulk producten die goedkoop ingekocht kunnen worden. Vandaar dat de prijzen zo laag zijn.

Welk product heeft mijn haar nodig!

Zo makkelijk is het allemaal niet er zijn veel verschillen in haren. Laten we perfecte krul nemen. Wat dan meteen bij mijn door mijn hoofd gaat is ja NATUURKRUL of PERMANENT hier zit een heel groot verschil in. Nog één, gekleurd haar. Oke u heeft u haar gekleurd maar heeft u het donkerder of lichter gekleurd. Donkerder gekleurd haar is minder beschadigt dan lichter gekleurd haar. Zo kan ik nog heel lang door gaan.

Haar en Hoofdhuid.

Dan zijn er nog mensen die last hebben van haar, en hoofdhuidproblemen. Ze staan voor het schap en zien de tekst anti roos shampoo. Oke, maar wat is de oorzaak van de roos op u hoofd, weet u dat wel. Of shampoo tegen haaruitval. Waardoor heeft u haaruitval. En is dit optelossen met alleen een simpelen shampoo? Het antwoord is nee!

 

Persoonlijk advies.

Dit allemaal zijn dingen waar we allemaal snel in trappen maar in werkelijkheid kan dit natuurlijk niet. Het ene haar is fijn van structuur, is donkerder gekleurd heeft krullen en pluist snel. De ander heeft medium haar, dat highlight heeft, steil is en de wens is lange houdbare krullen maken.

Duidelijkheid

Ik wil voor iedereen een duidelijk plan maken zodat iedereen een advies krijgt wat zijn of haar, haar en hoofdhuid nodig heeft. Door de producten in huis te hebben die voor u het beste geschikt zijn. Haalt u het optimale uit u kapsel. Het spreekwoord als je haar maar goed zit. is der niet voor niks.

vragen beantwoorden.

Hieronder staan 3 verschillende buttons. Man, Vrouw en haar en hoofdhuid problemen. Druk op de juiste knop en we gaan samen door een aantal vragen heen om er achter te komen wat voor haar u . 

persoonlijk advies.

Na deze vragen te hebben ingevuld stuur ik u een persoonlijk advies, van shampoo tot aan de stylingsproducten met een duidelijke uitleg wat het product voor u haar doet en hoe u dit moet gebruiken. Zo hoop ik dat u de juiste producten gaat gebruiken en meer van u eigen haar gaat houden. 

 

Tot snel! We zetten de koffie voor u klaar!

Openingstijden         

maandag 09.00 tot 15.00 uur 

dinsdag 09.00 tot 15.00 uur

woensdag 09.00 tot 12.00 uur

woensdag 18.00 tot 22.00 uur

donderdag 09.00 tot 15.00 uur

vrijdag 09.00 tot 17.00 uur 

zaterdag & zondag gesloten

Contact

Geknipt by Mariska
Mariska van ‘t Klooster


Wakkerendijk 72a

3755 DD Eemnes
T 035-2080133
info@gekniptbymariska.nl
Kvk nr. 32144038

 

Volg me op Facebook voor het laatste nieuws!