Haar en Hoofdhuid problemen!

Één op de vier personen hebben of krijgen te maken met haar en hoofdhuidproblemen. Toen ik deze percentage hoorde schok ik wel. Dit kan zijn Alopetia Androgenetica, Seborrosch eczeem, vette hoofdhuid, droge hoofdhuid, Psoriasis, Alopecia areata, folliculitis, Tinea Capitis. Zo zijn er nog veel meer problemen. 

Hoe kom ik van de jeuk af? Waarom overkomt mijn dit? Mijn haar wordt steeds dunner, wat moet ik doen?

Heeft u ook last van die witte schilfers op u kleding. Laat u overal een spoor van losse haren achter. Heeft u last van eczeem plekken in het gezicht en in de haargrens en schaamt u zich hiervoor. Dit is zeker niet nodig zoals ik al zei zijn 1 op de 4 mensen hebben hier mee te maken.

Wij gaan samen kijken wat u nodig heeft. Veel websites hebben verschillende producten in de verkoop maar gaan niet verder dan een product uitleg. Ik wil echt een verschil maken en u helpen, compleet met een behandelingsplan. We gaan eerst kijken wat de klachten zijn door middel van een overzichtelijk stappenplan.

Door werkzaam te zijn geweest in een bedrijf voor haar en hoofdhuid problematiek en opleiding in haar en hoofdhuid dermatologie heb ik veel haar en hoofdhuidproblemen voorbij zien komen en weet ik hoe veel verdriet hier mee gepaard gaat. 

Vanaf September 2016 ben ik in het bezit van mijn eigen salon en heb ik al veel mensen geholpen met een oplossing of verbeteren voor hun haar of hoofdhuidprobleem. In 2016 ben ik direct gestart met de producten van Mediceuticals en Artistique waardoor ik  mooie producten in de hand heb om u te helpen.

Een voorbeeld te geven. Deze mevrouw kwam in aanraking met mijn via een vriendin van haar. Na lang wachten en moet verzamelen heeft ze de stap genomen om mijn te bellen. Toen ik haar aan de telefoon had vertelde ze mijn dat ze een probleem had met haar hoofdhuid. Dat ze al zoveel geprobeerd had en dus geen vertrouwen had dat ik haar wel kon helpen. Naar een aantal vragen die ik haar stelde kwam ik er achter dat haar hoofdhuid pijn deed dat zins die tijd haar haar niet goed viel en dat zwarte kleding plaats had gemaakt voor lichte kleding. Ook vertelde ze dat ze met wassen veel haar verloor. Ik wordt er zo onzeker van! Is wat ze zei. Ik vertelde haar dat de producten van MEDICEUTICALS haar wel zouden gaan helpen. Dat we eerst moesten gaan zorgen dat haar hoofdhuid en haarzakjes schoon worden. Om de hoofdhuid die kans te geven gaf ik aan dat ze twee weken lang dagelijks haar haar moest gaan behandelen. Hier zag ze enorm tegen op maar naar een duidelijke uitleg begreep ze waarom ik dat adviseerde.

Omdat zei in de buurt van Eemnes woonde heb haar gevraagd in de salon te komen waarbij ik een scoop annalische zou doen om haar te laten zien wat het probleem was en wat de producten doen. Hieronder een aantal foto’s van de hoofdhuid 200x vergroot 

Hier is te zien dat er over de hoofdhuid een zilverkleurige laag te zien is en dat het haarzakje voorledig verstopt zit onder schilfertjes. Hier is te zien dat het wit is en niet geel van kleur dit betekend dat er geen talg aanwezig is. We spreken hier over een droge hoofdhuid 

Naar de  eerste behandeling kunnen we zien dat het rose van de hoofdhuid weer een klein beetje zichtbaar wordt. Ook zijn de schilfertjes al veel minder.

Na één week zien we de hoofdhuid weer tevoorschijn komen en zijn de schilfers zo goed als bijna verdwenen. Mevrouw heeft geen haarpijn meer der haar valt weer als voorheen. 

 

Dit is een veelvoorkomend probleem. laten we snel verder gaan om te kijken wat voor u het plan van aanpak wordt. Ik ga u helpen!

Locatie

Wakkerendijk 72a
3755 DK Eemnes

Contact

035-20 80 133
06-154 97 887
info@geknipbymariska.nl

Openingstijden

09:00 – 15:00 uur

D  09:00 – 15:00 uur

W  09:00 – 12:00 uur
      18:00 – 22:00 uur

D  09:00 – 15:00 uur

V  09:00 – 17:00 uur

Zat & Zon  Gesloten