Uw haar is geblondeerd, bent u tevreden met de kleur?

Geblondeerd haar moet u vaak bij houden dit kan zijn dat de kleur sneller terug loopt en dat u punten nog lichter worden. Maar kan ook zijn dat het snel een beetje vergeeld. Ook heeft geblondeerd haar de juiste voeding nodig! Ik wil graag weten of u blij bent met u kleur hoe die nu is!

 

Heeft u een warmblonde kleur?

U heeft u haar geblondeerd in een mooie natuurlijke warm blonde kleur en dat wilt u ook zo houden. Blond haar is vaak poreus tot zeer poreus haar waardoor de kleurpigmenten die er in worden gebracht vaak snel weer uitgaan. Door de juiste producten vult u de oneffenheden op en sluit u de harenschubben optimaal waardoor pigmenten meer houvast hebben. En uw haar en kleur mooi blijft.

Wilt u de kleur graag mat maken of houden?

Wat we veel zien zijn de geblondeerde haren die helder en mat van kleur zijn, door highlight of een gehelekleuring. Dit zijn kleuren die we met de juiste producten moeten bij houden. Door dat de haren poreus of zelf zeer poreus zijn hebben ze de neiging om snel te vergelen. Als het haar geblondeerd is heeft het altijd nog wat pigmenten die omhoog komen in de loop der tijd. Dit kan zijn door uv maar ook zeker door warmtebronnen zoals föhn en stijltang.