Haarverzorging Lánza

Welkom in de webwinkel van Geknipt by Mariska. Op deze pagina vindt u alle haarverzorgingsproducten waarmee gewerkt wordt in de kapsalon. Als u een bestelling plaatst kunt u kiezen voor bezorging via DHL of als u in Eemnes, Laren, Baarn of Blaricum woont kunnen wij de producten bij u thuis bezorgen.

Vita C-Plex Plus zit boordevol krachtige voedingsstoffen en bevat sinaasappelschil extract, rozenbottelolie en cystine aminozuren om blond haar een gezonde, stralende glans te geven. Het verbetert de vezelsterkte en veerkracht drastisch om splintering en breuk te verminderen. Het resultaat is helderder haar dat oplicht met een gezonde gloed.

Moisture Retain Complex bevat Polynesische botanicals, rijk aan essentiële vetzuren, lipiden, verzachtende middelen en bevochtigingsmiddelen. Deze natuurlijke hydrators bieden optimaal vocht voor droog, grof haar.

Bamboe is ‘s werelds rijkste bron van natuurlijke silica, het lichtgewicht mineraal dat essentieel is voor het creëren van volume in het haar. Het overvloedige silicium van bamboe zwelt de diameter van elke haarvezel van binnenuit op, voor merkbaar dikker haar.

Chemische stijltangen en relaxers werken door de disulfidebindingen in het haar te verbreken. Aminozuren (arginine en leucine) aanwezig in Coix-zaad verhogen de flexibiliteit van het haar zonder te breken. De overvloedige bio-sacchariden van Mangosteen Fruit Extract laten een prachtige glans achter.

Het CP Anti-Aging Complex vult Cystine-peptiden aan, de aminozuren die verantwoordelijk zijn voor het vergroten van de sterkte in lang of breekbaar haar. Essentiële bouwstenen van keratine-eiwit keren tekenen van veroudering om, waardoor vitale kracht en elasticiteit in elke streng worden hersteld.

Heb je ooit gemerkt dat de kleur van een bloem nooit vervaagt? L’ANZA-onderzoekers hebben dezelfde krachtige phytocompounds gebruikt die door 7 specifieke bloemen worden gebruikt voor hun eigen kleurbehoud. Het resultaat is full-spectrum kleurbescherming voor alle tinten haarkleur.

Onze gepatenteerde mix van vier unieke, wild vervaardigde plantaardige oliën leveren een ongekende gezondheid en glans aan alle haartypes. Gemaakt om de perfecte balans van essentiële vetzuren in het haar te herstellen en te behouden. Deze mix van helende botanische oliën hydrateert en voedt droog, gestrest haar zonder vettigheid of residu.

Locatie

Wakkerendijk 72a
3755 DK Eemnes

Contact

035-20 80 133
06-154 97 887
info@geknipbymariska.nl

Openingstijden

09:00 – 15:00 uur

D  09:00 – 15:00 uur

W  09:00 – 12:00 uur
      18:00 – 22:00 uur

D  09:00 – 15:00 uur

V  09:00 – 17:00 uur

Zat & Zon  Gesloten